Sportuitlaat systeem

Welkom op de website van Gsg-Performance

Uw RVS sportuitlaat specialist in Nederland!

Gsg-Performance Sportuitlaat is een professioneel bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van sportuitlaten, einddempers en sierstukken. Wij gebruiken uitsluitend top kwaliteit 304 RVS! Door onze centrale ligging, hebben wij een breed klanten portfolio vanuit Nederland, België en Duitsland. Voor RVS sportuitlaten op maat, bent u bij ons op het juiste adres.

Met een op maat gemaakt sport uitlaatsysteem van Gsg-Performance is er nog meer vermogen te winnen. Het resultaat: een indrukwekkend vermogen, nog meer koppel met een schitterend en sportief geluid van een GSG+ op maat gemaakt sportuitlaat.

Uitlaatsystemen lijken op het eerste gezicht simpel, maar na bestudering onthullen zich tal van belangrijke details. Zonder deze details zou het onmogelijk zijn om het prestatieniveau te halen van onze uitlaatsystemen. De ontwerpen verzekeren een maximale toename van kracht en torsie, met de beproefde waarden voor geluid en uitlaatgassen.

Hoofddoel is om een gehomologeerd uitlaatsysteem te bieden die voldoen aan de strikte geluids- en uitlaatgassen normen voor alle motoren.

Waarom kiezen voor een Gsg-Performance op maat gemaakt Sportuitlaat?

 • Scherpste prijs in zijn klasse,
 • 30 jaar garantie,
 • Uitsluitend kwalitatief hoogwaardige A-klasse producten,
 • Jarenlange ervaring met alle merken en modellen,
 • Zeer ervaren en vakbekwame monteur met jarenlange ervaring,
 • Uw auto klaar, terwijl u geniet van een kopje koffie,
 • Goede dienstverlening en nazorg!
 • 50% korting in combinatie met chiptuning!

Wat is er bij ons mogelijk?

 • U kunt kiezen tussen een eenzijdig uitlaatsysteem of een dubbele uitlaatsysteem,
 • U kunt kiezen tussen onze op maat gemaakt sportuitlaat of Milltek & akrapovic,
 • Vervanging van uw huidige uitlaatsysteem door een van compleet RVS,
 • Downpipe (wel tuning voor nodig),
 • DPF (roetfilter) verwijderen,
 • Een sportkatalysator of een sport middendemper,
 • Een sportief geluid en/of een sportief look,
 • Optioneel een lowsound demper.

Akrapovic sport uitlaat

Het titanium, dat exclusief wordt gebruikt in de uitlaatsystemen en alle eindringen van de dempers, worden vervaardigd in overeenstemming met Japanse leveranciers als Kobe Steel. Dit titanium is sterker en meer hittebestendig dan het titanium dat beschikbaar is op de vrije markt. En het is 40% lichter dan gewoon staal.

We gebruiken hoogwaardig roestvrij staal voor onze meer betaalbare systemen. Carbon Fiber is een ander belangrijk onderdeel voor veel van onze uitlaatsystemen. Wanneer de ontwikkelaars van de afdeling Research & Development een optimaal design hebben bepaald, maakt Akrapovic in eigen beheer een exacte kopie van de buizen, waarbij het hoogst mogelijke prestatie niveau wordt gehaald.

Milltek sport uitlaat

Milltek Sport uitlaten worden gemaakt van een hoge kwaliteit RVS, namelijk type 304. Dit speciale type RVS wordt ook in de luchtvaartindustrie toegepast en is daarmee beduidend hoogwaardiger dan gangbaardere types RVS. RVS type 304 is antimagnetisch (RVS van andere fabrikanten is dat niet altijd) en is bovendien minder gevoelig voor verkleuring. Milltek Sport gebruikt dit RVS niet alleen voor het maken van de pijpen, maar voor de gehele demperconstructie. Echter, zou de kennis en expertise stoppen bij goed materiaal, dan had Milltek Sport natuurlijk nooit zo’n naam op kunnen bouwen als het bedrijf inmiddels heeft verkregen. Want het echte werk begint pas bij de keuze van het juiste materiaal. Daarna begint het echte werk pas!

Milltek Sport buigt het hoogwaardige RVS volgens het zogenoemde ‘Mandrel-principe’. Dit zorgt voor vrije bochten, en dus voor een ongehinderde gas flow. Daarnaast hebben Milltek systemen een grotere boring voor een optimale prestatie, dus ook zonder verlies in het midden-toerengebied.

Al met al meer vermogen, betere prestatie en een unieke SOUND met een op maat gemaakt uitlaat systeem van Gsg-Performance!

Onze prijzen en diensten zijn transparant en hanteren geen extra bijkomende kosten. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op +31(0)648134337.  Wij geven u graag de scherpste prijs.