Chiptuning Skoda

Chiptuning Skoda

Met Chiptuning Skoda bij Chiptuning Gsg-Performance voorziet u uw voertuig op deskundige, snelle en veilige wijze van extra pk’s, een snellere acceleratie en meer trekkracht. Daarbij opgeteld een hoger rijcomfort en een lagere brandstofrekening, geniet u volop van de herprogrammering en optimalisering van de software van uw motormanagement. Onze ervaren specialisten – Chiptuning Gsg-Performance is sinds 2018 actief in de tuning-branche – ontwikkelen en testen de motorsoftware zelf, op maat van uw specifieke Skoda. Dat kan een Skoda Citigo, Fabia, Karoq, Kodiaq of Octavio zijn, of een Skoda Rapid, Roomster, Superb of Yeti. Beleef de rijsensatie van chiptuning Skoda en neem meteen contact op voor een nieuwe ervaring in autorijden.

 

Verschillende methoden en stages voor Skoda chiptuning

Bij chiptuning Skoda worden parameters als de brandstofhoeveelheid, het ontstekingstijdstip, het inspuitmoment, de koppelbegrenzer en de turbodruk optimaal op elkaar afgesteld. Chiptuning Plus heeft drie Tuning stages voor een upgrade op maat en hanteert drie verschillende methoden om de perfecte chiptuning Skoda uit te voeren. De gekozen methode is afhankelijk van het bouwjaar, de regeleenheid (ECU) en processoren

van uw Skoda model. Bent u benieuwd hoeveel extra power en koppel u krijgt na een professionele tuning? Voer de online check uit en zie wat de Skoda chiptuning u oplevert.

Een Chiptuning Skoda levert u vele voordelen op

  • Extra vermogen en trekkracht, met toename pk’s en koppel tot 25%
  • Snellere acceleratie, hogere topsnelheid en veiliger inhaalmanoeuvres
  • Minder brandstofkosten (5 tot 10% besparing) dankzij efficiënter rijden
  • Bergop rijden en trekken van een aanhangwagen of caravan veel comfortabeler
  • Geen risico op motorschade of snellere slijtage

Chiptuning Skoda die uitbetaalt

Chiptuning Gsg-Performance verricht een chiptuning Skoda bij de diverse Skoda benzine-, diesel- en turbomotoren, zowel bij de TSI-, TDI-, FSI- en TFSI-motoren als bij de VAG- en V6-motoren. De metingen vinden plaats op onze speciale 4×4 testbank, die qua betrouwbaarheid en nauwkeurigheid zijn gelijke niet kent. De chiptuning Skoda duurt 2 tot 5 uur. U krijgt 6 jaar garantie op de goede werking van onze software.

Ga voor maatwerk chiptuning Skoda door Chiptuning Gsg-Performance en bel (+31648134337) of verzend het ingevulde contactformulier voor advies, een afspraak of een vrijblijvende offerte.