Chiptuning BMW

Chiptuning BMW

Met Chiptuning BMW door de vakspecialisten van Gsg-Performance stuwt u de prestaties van uw auto naar grote hoogte. Door het optimaliseren en herprogrammeren van de motorcomputer of ECU krijgt uw BMW meer power en beleeft u meer rijplezier. Uw auto trekt sneller op en u kunt sneller en veiliger invoegen op de rijbaan en inhaalmanoeuvres uitvoeren. Chiptuning BMW leidt meestal ook tot minder brandstofverbruik. Dankzij de extra trekkracht rijdt u gemakkelijk bergop en heeft u meer vermogen bij het trekken van een aanhangwagen of caravan. Wilt u dit ook? Neem direct contact op met Chiptuning Gsg-Performance en geniet door chiptuning BMW van de perfectie in autorijden.

 

Uw BMW chiptunen met software op maat

Chiptuning BMW is een effectieve, veilige en duurzame manier om de rijprestaties en het rijcomfort van uw Duitse auto te verbeteren. De motorsoftware wordt op maat van uw type BMW ontwikkeld. Dat kan de BMW 1 tot 7-serie zijn, of de BMW modellen uit de M-, X-, of Z-klasse. Chiptuning Plus beschikt over de nieuwste tools en software. De ontwikkeling en metingen bij de chiptuning BMW gebeurt op onze zeer nauwkeurige, elektrisch geremde en hydraulisch gekoppelde 4×4 vermogenstestbank, waar realistische en betrouwbare wegsimulaties op kunnen worden gedaan.

 

Een Chiptuning BMW levert u vele voordelen op.

  • Extra vermogen en trekkracht, met toename pk’s en koppel tot 25%
  • Snellere acceleratie, hogere topsnelheid en veiliger inhaalmanoeuvres
  • Minder brandstofkosten (5 tot 10% besparing) dankzij efficiënter rijden
  • Bergop rijden en trekken van een aanhangwagen of caravan veel comfortabeler
  • Geen risico op motorschade of snellere slijtage

 

Chiptuning BMW, daarom rijdt u naar GSG:

  • Eerlijk advies; Gsg-Performance modificeert alleen uw BMW wanneer het zinvol en verantwoord is;
  • Waar veel bedrijven motormanagementsoftware inkopen, modificeert GSG zelf de BMW motormanagementsoftware;
  • GSG is in het bezit van een testbank om de prestaties te garanderen

 

Chiptuning BMW garanties:

Veel dealers waarschuwen voor chiptuning BMW. De gediplomeerde experts van GSG Performance werken altijd binnen de veiligheidsmarges waardoor de duurzaamheid van uw BMW behouden blijft. Standaard heeft u bij GSG recht op uitstekende garanties en verzekeringen. Daarnaast biedt GSG Performance na een chiptuning BMW u de mogelijkheid om een extra verzekering af te sluiten met Europese mobiliteitsgarantie. GSG Performance verzekert u dat u na een chiptuning BMW met een gerust hart kunt rondrijden.

 

Maak het verschil met chiptuning BMW

De Duitse autofabrikant BMW staat bekend om zijn uitstekende, betrouwbare benzine-, diesel- en turbomotoren, die bij uitstek geschikt zijn voor chiptuning BMW. U kunt kiezen uit drie verschillende tuning-stages, met maatwerk software, optimalisatie van inlaat en uitlaat en performance parts. De tuning is binnen 2 tot 5 uur klaar. U krijgt 6 jaar garantie op de door ons ontwikkelde software.

Bereken direct uw extra vermogen en koppel met de online tuning check. Neem vervolgens telefonisch (+31648134337) of via het contactformulier contact met ons op voor advies, een afspraak of een vrijblijvende offerte voor chiptuning BMW die ertoe doet!